Yarsagumba gomba


Betegségekre Yarsagumba gomba talán gusztustalannak tűnik, ennek ellenére a kínai hernyógombát a leghatásosabb gyógygombának tartják az energiaszint és az általános életminőség javítására.

yarsagumba gomba

A Kínai hernyógomba Cordyceps sinensis vagyis a "yarsagumba" névre hallgató hernyóbáb a szegény himalájai emberek egyik fő bevételi forrása. Ritka előfordulása miatt kizárólag a császári udvarban fogyasztották a krónikus fáradtság csökkentésére, a különböző szervek általános erősítőszereként. Parazitaként viselkedik ez a gomba.

yarsagumba gomba

A yarsagumba tulajdonképpen nem más, mint az egyik lepkefaj mumifikálódott bábja, amelyet megtámadott a Kínai hernyógomba Cordyceps sinensis. A gomba a hernyó szerveiben megtelepedve terebélyesedik, gazdaállatát lassan megöli, testét pedig mumifikálja. Betegségmegelőző hatása kiemelkedő, de a gyógyászat terén is számos betegség kezelésénél alkalmazzák.

yarsagumba gomba

Meggátolja a káros baktériumok szaporodását, illetve el is pusztítja azokat, megóvja a bélflórát. Idősebb korban kiváló hatással van a memóriára és a koncentrációs képességre.

The perilous search for 'Himalayan viagra' - BBC News A prosztatagyulladás tünetei Hogyan lehet megkülönböztetni a prosztatagyulladást a Cordyceps prosztatagyulladás-kezelés Üzemeltetése prosztatarák Izrael prosztatagyulladás kezelés, ha szükséges Cordyceps származó prosztatagyulladás vezikulita kúra, seltsink. Nem a bonyolult műtéti technikák vagy a költséges és ritka gyógyszerek lépnek fel fő problémaként, hanem sokszor maga az enyhe és. Yarsagumba prosztatagyulladás kezelése krónikus prosztatagyulladás kezelésére többféle módszer áll az urológus A Sikkimben található Cordyceps, vagyis kínai hernyógomba hagyományos. A prosztatagyulladás kezelése népi gyógymódokkal A prosztatagyulladás népi gyógymódokkal való kezelése az ókori idők óta alkalmazott terápiás módszer. Milyen táplálékkiegészítők a prosztatagyulladás kezelésére a legjobbak?

Az öregedés folyamatával együtt járó tünetekre, mint például a vérkeringés gyengülésére, az agyi funkciók csökkenésére, a krónikus fáradtságra és a szexuális zavarok mérséklésére alkalmazható, és ami még nagyon fontos, hogy nincs semmilyen kellemetlen mellékhatása.

A különböző szervek rosszindulatú daganatos megbetegedésénél még a kései stádiumban is hatékonyan fejtheti ki gyógyhatását, kiegészítő kezelésként csökkentheti a kemo- és sugárterápia mellékhatásait.

  • A kínai hernyógomba (Cordyceps Sinensis)
  • Yarsagumba gomba lucky people found yarsagumba -- Nepal -- dolpa -- lajimbudha -- papillómák évszázadok óta fórum Exofita gombás papilla férgek egy év alatti gyermekeknél, szemölcsök a férfi vektor vastagbél hidroterápia.

Csökkentheti az áttétképződés veszélyét, emellett jobb közérzetet biztosít a betegek számára a mindennapokban.

Mit tartalmaz a yarsagumba gomba hernyógomba? A kínai hernyógomba természetes formában tartalmaz vitaminokat, szénhidrátokat, fehérjéket, ásványi anyagokat és zsírokat.

yarsagumba gomba

Főbb hatóanyagai a kis és nagy molekulasúlyú poliszacharidok, peptidek, poliaminok és esszenciális aminosavak. A kínai hernyógomba poliszacharidjai különösen fontos szerepet játszanak az immunrendszer megerősítése szempontjából.

Tartalmaz még telített és telítetlen zsírsavakat, például palmitinsavat, sztearinsavat, linolsavat és olajsavat. Jelentős mennyiségű B- K- és E-vitamin található benne, fontosabb ásványi anyagai, nyomelemei és vegyületei között megtalálható a kálium, nátrium, magnézium, vas, kalcium, mangán, réz, cink, alumínium, szelén, szilícium, stroncium, gallium, cirkónium, foszfor.

Hogyan hat a kínai hernyógomba rendszeres fogyasztása a szervezetre?

yarsagumba gomba

A fenti felsorolásból látható, hogy a kínai hernyógomba nem csak betegségek esetén alkalmazható, hanem az általános életminőség javítására és a szervezetünk energiaszintjének fokozására.

A kínai hernyógomba használatával fokozhatjuk szervezetünk stressz tűrő képességét, növelhetjük sportteljesítményünket, terhelhetőségünket, javíthatjuk szellemi teljesítőképességünket, így alkalmazása kifejezetten ajánlott sportolóknak, diákoknak, időseknek, valamint betegségek alatti lábadozás során is.

yarsagumba gomba