Spirális gyöngyök


Fénylő masszív nyakék spirális alakú mintával, kék cirkóniák és gyöngyök Spirális gyöngyök Két éven belül itt spirális gyöngyök férfi-fogamzásgátló? Komoly problémát jelent a szexuálisan aktív nők számára a megfelelő fogamzásgátló módszer kiválasztása.

spirális gyöngyök

Az ismert fogamzásgátló módszerek mindegyikének van valamilyen hátránya a már ismert mellékhatásokon felül. Ilan Baram nőgyógyász szakorvos, fogamzásgátlás specialista célja spirális gyöngyök volt, hogy egy hormonmentes és humánus fogamzásgátló alternatívát fejlesszen ki, amit bármilyen életkorú hölgy biztonságosan tud használni. Ez az eszköz a réz mellett nitinolból áll, amely emlékezik a kiinduló formájára.

spirális gyöngyök

Ezt a tulajdonságát más területeken régóta alkalmazzák, például implantátumok és stentek esetében. A felhelyezést egy 3,2 milliméter átmérőjű műanyag cső segítségével végzik, ugyanúgy. A rézgyöngy gömb alakban helyezkedik el a méh üregében, nincsenek éles végei vagy szögletei, mint a hagyományos T alakú spiráloknak.

spirális gyöngyök

A felhelyezéstől kb. Ezek a felszabaduló rézionok csökkentik a hímivarsejtek mozgékonyságát a méh üregében, ezáltal valószínűtlenné téve a megtermékenyülést. A hormonmentes védekezéssel elkerülhetőek az olyan mellékhatások, mint a hízás, hangulatingadozás, csökkenő libidó.

spirális gyöngyök

A Rézgyöngy fogamzásgátló eszköz 6 fő kedvező tulajdonsága: hormonmentes védekezés. Olvassa el is.