Kártevőirtó Klinika


rák sapka minták kötött

Képzett kártevőirtó szakember vagyok, hívjon bátran, ha Somogy, Baranya, Tolna, Zala megyében keres megoldást rovar- illetve rágcsálóirtásra. Készséggel állok cégek, vállalkozások, vagy magánszemélyek rendelkezésére egyaránt.

Partnereim részére a kártevőmentességre garanciát vállalok.

Számos kártevő kiirtását vállalom, mint például, az egér, a patkány, a csótány, az ágyi poloska, a darázs, a hangya, a légy, a pók, és a szúnyog. Ezen felül vállalom termény Kártevőirtó Klinika gázosítással. Továbbá, a törvényi szabályozás által előírt helyeken vállalom a kártevőirtást, a meghatározott módon, teljes dokumentációval. Tavasszal, nyáron és ősszel főként a rovarok elszaporodásától lehet tartani, a téli időszakban viszont a rágcsálók keresnek maguknak búvóhelyet otthonunkban és annak környezetében.

cink kenőcs papillómák ellen

Fontos, hogy már az első jelek észlelésekor hívjunk kártevőirtót. A nem szakszerű rovar- vagy rágcsálóirtás következtében gyorsan elszaporodhatnak a kártevők, súlyos károkat okozva ezzel a ház körül, vagy egészségünkben.

papillomavírus fertőzés rák

Mivel a COVID vírus miatt napjainkban kiemelt jelentőséggel bír a felületek és a légtér fertőtlenítése, ajánlom figyelmükbe eme szolgáltatásomat is.

Vállalom közösségi terek berendezésének és légterének fertőtlenítését közületek, tömegközlekedési járművek és várótermek, irodaházak, bankfiókok, stb.

a hpv vírus megakadályozhatja a terhességet

Szívesen állok rendelkezésükre, az egészségügyi kártevők elleni védekezés és fertőtlenítés témakörével kapcsolatban. Igyekszem minden megkeresésnek a lehető legrövidebb idő alatt eleget tenni!

papilloma a környéken

Keressenek bátran ingyenes árajánlatkérésekkel, tanácsadással kapcsolatban.