Iker parazita, Cisztának hitték, valójában a parazita ikertestvére növekedett benne


iker parazita

Iker parazita Tartalom Ikerpárjának testrészei a mellkasából nőttek ki, megnehezítve egész eddigi életét. Nem viccelünk akkor, amikor a parazita szót használjuk, ugyanis ez egy terminus technicus, egy megnevezése a rendellenességnek. A fejlődés egyik korai szakaszában az ikerpár egyik tagjánál probléma lép fel a sejtosztódással, aminek eredményeképpen a másik tagban nő, az egészséges testvér szöveteivel összefonódva fejlődik tovább.

iker parazita

Gyakorlatilag az egyik magzatban fejlődik a iker parazita magzat. A parazita ikertestvér szinte csak élősködik a testvére szervezetén, az ő szervei tartják életben, de nincsenek érzelmei, nincs tudata, csupán csak egy újabb, és meglehetősen felesleges végtaghalmaz.

Betűméret:

Az évek során olyannyira megszokta már testvérét a testében, hogy a mellkasából kicsüngő kéznek gyakran vágja a körmét. Szerencsére a iker parazita látták a tini küzdelmét, ezért megsegítésére összegyűjtötték a megfelelő összeget egy műtétre, aminek a segítségével az egyébként kiváló tanulóként számon tartott Veronica végre megszabadulhat a rajta élősködő tehertől.

iker parazita

A műtét Thaiföldön vár a kislányra. Veronikát kitűnő tanulóként tartják számon.

Magzat a magzatban: emberek, akik ikertestvérük részeit hordozzák magukban Magzat a magzatban: emberek, akik ikertestvérük részeit hordozzák magukban Parazita ikertestvér - 4 felesleges végtaggal - HáziPatika Kettős torzok — Wikipédia A sziámi parazita ikertestvér ritka fejlődési rendellenesség - sokkoló fotók Híkaterinavendeghaz. Cisztának hitték, valójában a parazita ikertestvére növekedett benne Ilyenek voltak tiniként a sztárok. Kattints a galériáért!

Forrás: Viral news A megkérdezett szakértők szerint ez a fajta fejlődési rendellenesség általában könnyen műthető. Parazita iker alatt olyan fejlődési rendellenességet értünk, amely során az ikerpár egyik tagjánál a sejtosztódás mellékvágányra iker parazita, sejtállománya a másik iker szöveteivel összekapcsolódva fejlődik tovább.

ČIŠĆENJE PARAZITA IZ CREVA - LAKO I JEDNOSTAVNO

A parazita ikertestvér nem lesz életképes, teste kisebb-nagyobb mértékben hiányos, saját agya nincs, az ép testvér szervei tartják életben. A végtagok nem állnak kapcsolatban létfontosságú szervvel, a csontokhoz és a bőrhöz nőnek hozzá, így könnyen eltávolíthatók.

iker parazita

További a témáról.